Cercar en aquest blog

diumenge, 10 de juny del 2018

Premi d'Escultura 2018/F.Vila Casas

dibuixos claudi
La Fundació Vila Casas atorga el Premi d'Escultura 2018



La Fundació Vila Casas es complau a anunciar-vos que ahir, dissabte, 9 de juny a les 19.30 h, el Museu Can Mario de Palafrugell ha acollit l'entrega del Premi d'Escultura 2018 i l'obra guanyadora ha estat Rambla (Senescència) de l'artista Paul Daly





El jurat, format pels patrons de la Fundació Vila Casas, els senyors Arcadi Calzada, Daniel Giralt-Miracle i Antonio Sagnier, el president, Antoni Vila Casas, el director general, Joan Torras, i la directora d’art, Glòria Bosch, han premiat aquesta obra d'entre les més de 300 escultures presentades, amb una dotació econòmica de 15.000 € i una exposició monogràfica a l'artista en el curs de l'any 2019. 




Arquitecte de formació, Paul Daly fa molts anys que treballa a Barcelona. La seva obra, amb la mirada sempre fixa en la naturalesa, es caracteritza pels collages orgànics i l'impacte de la llum quan hi incideix. Els processos naturals de creixement i descomposició, la intempèrie o la degradació bacteriana es controlen i s'aturen en diferents etapes per obtenir una varietat d'efectes que, l'autor, procura plasmar en les seves creacions. La integritat estructural del material, la manipulació de la natura, el diàleg entre l'espai positiu i el negatiu, la fragilitat i la força, hi juguen un paper fonamental, i la llum que travessa les estructures orgàniques es converteix en catalitzador, com en la naturalesa, portant les seves obres a la vida. 


Fundació Vila Casas
Tel. 93 4817980
c. Ausiàs Marc, 22. 08010 Barcelona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada