Cercar en aquest blog

dimecres, 29 d’agost del 2018

XXI Biennal d’Art Contemporani Català 2018

dibuixos claudi










El proper dijous dia 6 de setembre a les 19 h obertura de la
XXI Biennal d’Art Contemporani Català 2018
al Centre d’Art Maristany, de Sant Cugat.





L’exposició de la XXI Biennal d’Art Contemporani Català 2018, es podrà veure al Centre d’Art Maristany c/d’Àngel Guimerà, 2 de Sant Cugat, del 6 de setembre al 4 de novembre de 2018.


La Biennal de Sant Cugat vol donar valor a la producció jove dels artistes emergents.  Potenciar artistes catalans i ajudar a crear marca de ciutat d'art, tot marcant tendència. També educar el públic en general en nous continguts, conceptes i formes.



Els onze artistes seleccionats provenen de diferents territoris de Catalunya: Guillem Arquer (Sant Fost de Capsentelles), Mariona Berenguer (Sant Cugat del Vallès), Irene Bou (Mataró), Adrià Gamero (Olot), Anna Ill (Vilanova i La Geltrú), Carles Llonch (Lleida), Joan Pallé (Badalona), Anna Pascó (Esplugues de Llobregat), Yurian Quintanas (Tona), Eduardo Ruiz (Barcelona) i Sebastián Ruiz (Montcada i Reixach).

Aquesta selecció mostrarà l'obra de 5 dones y 6 homes artistes. Aquest fet, reforça la paritat entre sexes en el sector. 



És la Biennal d’art jove més antiga d´Espanya des del moment de la seva fundació, ara fa 41 anys la Biennal ha estat una proposta de col·laboració de l’activa societat civil i les institucions. Aquest fet ha permès un recorregut itinerant, que des dels seus inicis ha apropat la praxi artística fins els indrets més allunyats dels grans nuclis urbans.



A nivell general, la Biennal està organitzada per Canals Galeria d’Art amb el patrocini de  l’Ajuntament de Sant Cugat i el suport de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres institucions publiques i privades.


Per a l’ocasió s’edita catàleg en paper i també en suport informàtic.
Té una pàgina web, on s’hi pot trobar tota la informació a l'adreça:

 
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada