Cercar en aquest blog

dissabte, 6 d’octubre del 2018

NunArt es mou

dibuixos claudi
L'Equip nunArt. informa:

“Sota un govern que empresona de manera injusta, el lloc d’un home just és la presó.”
Henry David Thoreau

 Amb els motors funcionant a plena màquina i dates molt assenyalades només encetar el proper mes, ens disposem a endinsar-nos en la nova temporada amb tota una agenda d’activitats i propostes, intencions i projectes, que ens permetin encarar els primers freds de la tardor amb el cos ben calent.
Per començar cada dia plens d’energia, us recordem que, de dilluns a divendres, a partir de les 9.30am, tenim a la vostra disposició una agenda ben farcida d’entrenaments, de dansa i de ioga, per a tots els nivells, ambicions i interessos. 
 
 

Per a tots aquells intèrprets professionals, o en camí de ser-ho, aquest mes d’octubre ens visiten dos artistes amb propostes tan interessants com potents:
 
  • Lali Ayguadé ens convida a transitar de la gravedad a la ligereza en un intensiu de dos dies enfocat en la importància dels peus com a suport, així com el reconeixement del pes per trobar la llibertat en el nostre moviment.
  •  

  • Jorge Crecis ens porta el seu intensiu Towards Vivencia, adreçat a intèrprets que vulguin explorar els límits de la capacitat física del propi cos, així com les oportunitats expressives i creatives que aquests límits ofereixen
  •  
    També tindrem els artistes Angel Duran, Marc Vilajuana i Galo Tobías en residència, desenvolupant els seus projectes artístics en algun dels nostres espais. 
    Ara que la temporada encara està en els seus albors, ara que tenim tantes coses per endavant, dates a celebrar, coses a dir, espais per defensar, et convidem a que vinguis a fer-ho amb nosaltres. Perquè la veritat ens fa lliures, el moviment ens fa feliços, i la creativitat ens permet sentir-nos vius, forts i part d’alguna cosa més gran que un mateix.

    Si téns qualsevol idea, projecte, una proposta relacionada amb l’art o el desenvolupament artístic o personal, vine a conèixe’ns. El nostre espai és el teu. La teva il·lusió alimenta la nostra.
    Tardor 18/19, aquí t’esperem.
    Equip nunArt.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada