Cercar en aquest blog

divendres, 28 de desembre de 2018

...i la vida, tot plegat, és com un flam

dibuixos claudi
En Màrius Gómez, des del seu Espai Garum de Lliçà d'Amunt, ens felicita les festes nadalenques i l'arribada del Nou Any amb una original reflexió existencial que publico integrament:

Hola garumista.
Deixa que et digui una cosa: viure de l'art és molt dur, bé, viure en general és molt dur, oi?. Els mesos passen en un tres i no res i cal pagar aigua, llum, gas, telèfon, fibra òptica, lloguer, assegurances, proveïdors, transport, neteja, manteniment..., etc. A més, també arriben imprevistos, goteres, virus, trencaments, desgast i fatiga de materials..., etc.
Uf! Realment ¡Viure de l'art és mooolt dur!

Però pensa que cada dia comença com si fos un flam: lluent, dolç, apetitós, bonic, amb una forma perfecta, honest i fràgil però ferm. Resumint: PERFECTE.

Després passen les hores i ja anem veient la cosa, i en arribar la nit, tot i que ha estat dur, tornem a sentir un lleu pessigolleig que ens diu que sí, que ha valgut la pena. Que ha estat un dia aprofitat i que demà hi haurà un altre flam nou esperant que ens ho mengem.
Espero que aquest any 2018 t'hagi proporcionat cada dia flams per gaudir i que, encara que 2019 possiblement també serà dur, no deixis cap flam al plat.

Bones festes! i recorda que qui veu art i viu més.
Màrius.
ESPAI GARUM. Anselm Clavé, 6. Lliçà d'Amunt. T. 629064281
www.espaigarum.com
Copyright © Espai Garum 2018. Tots el drets reservats.
Email: espaigarum@gmail.com
Espai Garum
Anselm Clavé, 6
Barcelona, B 08186
Spain
 
 ...i la vida, tot plegat, és com un flam.


Hola garumista.
Deja que te diga una cosa: Vivir del arte es muy duro, bueno, vivir en general es muy duro ¿verdad? Los meses pasan en un periquete y hay que pagar agua, luz, gas, teléfono, fibra óptica, alquiler, seguros, proveedores, transporte, limpieza, mantenimiento…, etc. Además, también llegan imprevistos, goteras, virus, roturas, desgaste y fatiga de materiales…, etc. ¡Uf! Realmente ¡Vivir del arte es muuuy duro!

Pero piensa que cada día empieza como si fuera un flan: reluciente, dulce, apetitoso, bonito, con una forma perfecta, honesto y frágil pero firme. Resumiendo: PERFECTO.

Luego pasan las horas y ya vamos viendo la cosa y al llegar la noche, aunque ha sido duro, volvemos a sentir un leve cosquilleo que nos dice que sí, que ha valido la pena. Que ha sido un día aprovechado y que mañana habrá otro flan nuevo esperando a que nos lo comamos.

Espero que este año 2018 te haya proporcionado cada día flanes para disfrutar y que, aunque 2019 posiblemente también será duro, no dejes ningún flan en el plato.

Felices fiestas! y recuerda que quien ve arte vive más.

Màrius

...y la vida, a fin de cuentas, es como un flan.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada