Cercar en aquest blog

dilluns, 18 de març del 2019

L'Espai Garum TANCA

dibuixos claudi

Després de 13 anys l'Espai Garum TANCA, ens comunica el pilot de tan particular enginy, Màrius Gómez:

 

Hola Garumista

Saps el que és caure en barrina? Doncs és quan un avió cau de morro descrivint una trajectòria de llevataps al voltant del seu eix vertical.
És una maniobra perillosa si es fa a poca alçada i pots acabar estavellant l'aparell, però el pilot també ho pot fer deliberadament i des de molta altura per generar espectacle.

 

 


A l'Espai Garum, "la galeria d'art més petita del món", hem volat a molta alçada gaudint durant 13 anys de l'art en petit format, a través de més de 100 exposicions, visites a tallers d'artistes i a exposicions; publicant algun llibre, promovent camins fotogràfics i fent cursets, xerrades i presentacions artístiques, tot això per omplir un petit buit al Vallès Oriental i, sempre, amb l'objectiu de veure art i viure més.

  
Després d'aquests 13 anys volant alt el pilot va decidir entrar en barrina i durant diversos mesos l'avió s'ha anat aproximant temeràriament a terra mostrant una preciosa, només faltaría!, barrina helicoïdal. Finalment ahir, pilotant amb art, va aconseguir aterrar l'artefacte suaument, però el pilot ha quedat una mica tocat decidint deixar, des d'aquest moment, el pilotatge acrobàtic/artístic per un temps i dedicar-se a una altra de les seves grans passions: la FASPA (Fotografia analògica Sense Pretensions Aparents)



Només dir-te que ha estat un plaer i un honor compartir aquest viatge a gran altura i durant 13 anys amb persones com tu, i agrair-te que obrissis els e-mails, vinguessis a les exposicions i aportaràs, amb el teu suport i presència, noves idees i art.
¡¡¡MOLTES GRÀCIES!!!
    Ea! ens veiem en qualsevol núvol
    i recorda, qui veu art viu més!

    Màrius (pilot)



P.D. Encara que oficialment a l'Espai Garum tanquem totalment les nostres activitats expositives, i atès que ens agrada volar i no podem estar quiets, pot ser que de tant en tant, t’enviï un email amb alguna proposta interessant que m'agradaria compartir amb tu (però sense compromís i sense pressions , sobretot que flueixi l'art, d'acord?)



Serà per fer alguna visita guiada a exposicions que, per la seva singularitat, no puguem viure ni un minut més sense anar a veure-les; tallers de fotografia i creativitat que, potser, faran que et replantegis aquesta singular mirada que tens de veure el món, fins i tot algun tast de vins, o d'olis, o de mels, o de xocolata, o...


 
ESPAI GARUM. Anselm Clavé, 6. Lliçà d'Amunt. T. 629064281
www.espaigarum.com
Copyright © Espai Garum 2018. Tots el drets reservats.
Email: espaigarum@gmail.com
Espai Garum
Anselm Clavé, 6
Barcelona, B 08186
Spain

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada