Cercar en aquest blog

dimarts, 28 de maig del 2019

Matta-Clark torna a l’Espai Tònic

Claudi, aquest dissabte Matta-Clark torna a l’Espai Tònic de la mà de Harold Berg...m'ho diu la gent de l'Espai Tònic, a Vulpellac (La Bisbal d'Empordà), i jo publico tota la info que tinc, per a tu, que sé que et pot agradar:

 

PASSI DE 2 METRATGES DE MATTA-CLARK
HAROLD BERG

Dissabte 1 de juny a les 20:00 h
Entrada lliure
Dissabte 1 de juny a les 20 h teniu una nova proposta: passi de dos documentals de Gordon Matta-Clark, de la mà de Harold Berg. Posteriorment s’obrirà una roda de preguntes.
Aquest passi és la segona part de la presentació que vam fer a l’Espai Tònic l’agost passat, on vam visualitzar uns metratges inèdits de l’obra “Jacob’s Ladder” amb la qual l’artista va participar en la 6a edició de Documenta, la mostra realitzada ininterrompudament cada cinc anys a Kassel (Alamània) des de l’any 1958.

En aquesta ocasió, l’expert i col·leccionista Harold Berg, ha escollit dues obres més generals. Una d’elles és “Splitting“, que ens presenta la producció més coneguda de Matta-Clark, el tall d’edificis. En aquesta filmació veiem la secció d’una casa unifamiliar d’Humphrey Street, a Englewood, Nova Jersey. En l’altra peça escollida, “Fresh kill“, potser una mica més desconeguda, veiem directament la manera de fer del personatge, mitjançant el registre del procés complet de la destrucció del seu camió (al que va anomenar “Herman Meydag”), per un bulldozer, en un lloc de ferralla.
Aquesta filmació es va mostrar també a la 5a edició del famós Documenta.
Més info AQUÍ
WEB ESPAI TÒNIC Más vale de pedí que de robà. 
Col·labora amb nosaltres
 Hola 25€ / any 
“Hola Espai Tònic” és aquell usuari que creu en el projecte i ajuda a tirar-lo endavant.
Consulta els avantatges AQUÍ
 Amic 70€ / any 
“Amic Espai Tònic” és tant aquell artista o usuari que utilitza les nostres instal·lacions.
Consulta els avantatges AQUÍ
 Patrocinador 
"Patrocinador Espai Tònic" és aquell qui creu en el projecte Espai Tònic i li interessa vincular la seva marca amb nosaltres.
Consulta condicions AQUÍ
 Col·laborador 
"Col·laborador Espai Tònic" és aquell qui intercanvia un servei o producte que ens ajuda a gestionar l’espai.
Consulta els avantatges AQUÍ
MÉS INFO 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada