Cercar en aquest blog

dimecres, 20 de novembre del 2019

Grup Art-Tra Barcelona exposa

dibuixos claudi
El Grup Art-Tra Barcelona exposa:
 

CENTRO RONDA BARCELONA, Consell de Cent 382.  Barcelona
Inauguració dijous 28 de novembre a les 19 h.
Exposició  del 28 de Novembre al 16 de desembre
Horari de dilluns a dissabte d’11 a 2 i de 5 a 7 h.
Tel. 934614704 – 655494758


EXPOSICIÓ: Grup Art-Tra Barcelona. Deu artistes plàstic-visuals.Els deu membres del grup Art-Tra Barcelona són artistes de trajectòries diferents i d’un extens currículum professional. S’han anat agrupant des de 1996, moguts per un interès comú de compartir experiències en la recerca per l’actualització de l’art, i amb el desig alhora d’influir d’una manera positiva en l’àmbit social.
Els tornem a trobar a Ronda, des de l’exposició de fa dos anys, presentant ara tres obres cadascú, de formats, suports diferents i preus assequibles en dates de Nadal.Relació d'artistes que formen part d'ART-TRA Barcelona:
Neus Aller - Bruix.net - Jordi Cerdà - Elvira Fustero - Martí Rom - Marta Montcada - Adelaida Murillo - Josep Pérez González - Esther Porta - Laura Roca
Més informació del grup: https://art-trabarcelona.blogspot.comParal·lelament a l’exposició es faran dues conferències per Pere Bruix membre del grup Art-Tra Barcelona:


“200 imatges de la Biennale 2019”
La “Biennale”, que té lloc a Venècia, és una de les manifestacions més importants d’art contemporani, on artistes i comissaris de cada país intenten mostrar el que és més innovador o espectacular. Farem un recorregut pels diferents pavellons oficials i descobrirem aquelles obres més representatives.
 Dilluns, 2 de desembre, a les 7:15h. de la tarda. Entrada gratuïta“200 imatges de la FIAC 2019”
La FIAC, que durant quatre dies d’octubre agrupa les principals galeries internacionals d’art contemporani a Paris, és una guia dels corrents  artístics més comercials, on artistes i marxants intenten marcar tendència. Farem un recorregut pels diferents estands i cercarem aquelles obres que ens puguin mostrar un impuls diferent.
Dilluns, 9 de desembre, a les 7:15h. de la tarda. Entrada gratuïta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada