Cercar en aquest blog

dilluns, 29 de novembre del 2010

Mariscal parla de "Chico & Rita" i en mostra imatges

Javier Mariscal ens convida a assistir, gratuïtament, a la seva conferència audiovisual sobre el "making off" de la pel.lícula d'animació "Chico & Rita", produïda per ell mateix i Fernando Trueba, demà, dimarts 30 de novembre, a les 7 del vespre, a l'Auditori de la Pedrera.
 Mariscal ha fet més de 125.000 il.lustracions per animar aquesta particular història d'amor entre una cantant i un pianista cubans, que comença als anys 40 a La Havana i que ens porta fins a la actualitat, a Nova York, a on la parella emigraria posteriorment..

 El jazzista cubà Bebo Valdés posa, amb la seva sensibilitat especial, la música adequada a aquest bolero audiovisual que vol mostrar la relació entre el món anlglosaxó i el llatí per mitjà d'una música i d'unes sensacions que expliquen de manera planera perquè La Havana és una ciutat lluminosa amb els balcons oberts de bat a bat, mentre que Nova Yotk té finestres de guillotina i pluja.
 Les imatges i la música ho diuen tot, però paraules de la conferència de Mariscal, acabaran d'explicar el procés de creació i les històries paral.leles que han fet possible tot aquest projecte.
Si necessites més informació aquí tens el telèfon de la Fundació Caixa Catalunya, l'entitat que organitza aquesta conferència audiovisual de Mariscal (902 400 973)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada