Cercar en aquest blog

dijous, 16 de desembre del 2010

Els 20 anys de la Galeria Trama

La Galeria Trama de Barcelona celebra el seu vintè aniversari amb la inauguració, avui mateix a les 19.30h, de l'exposició "TRAMA 20 ANYS DE GALERIA", com a mostra col.lectiva restringida a 7 artistes a través dels quals s'explica la línia d'actuació de la galeria i els artistes que defensa, segons la màxima de les tres "Des" i d'acord amb la mateixa filosofia de l'Associació Art Barcelona: "D.D.D. Defensar, descobrir i difondre l'art", a la qual pertany Trama.


La Galeria Trama es va plantejar, ara fa 20 anys, el repte d'obrir, des de la Sala Parés, un nou espai dedicat a l'Art Contemporani que pugués seguir el seu camí, amb el seu propi grup d'artistes i amb una programació sense els vincles ni les servituds pròpies d'una galeria històrica.


Rient, rient, ja han passat 20 anys i la Galeria Trama ha aconseguit construir també la seva pròpia història alhora que ha pogut donar sentit a la història personal de tots els artistes que han passat per als seus espais d'exposició. L'enhorabona i per molts 20 anys!

http://www.galeriatrama.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada