Cercar en aquest blog

dilluns, 4 d’abril del 2011

Va de càntir

Vull que sàpigues que el pròxim 10 d'abril s'acaba el termini de presentació dels dissenys per al 32è Concurs de cartells corresponent a la 61ena Festa del Càntir d'Argentona 2011. De manera que si et plau la proposta i vols guanyar els 750 euros del premi, que vol dir també que seràs l' il.lustrador gràfic d'aquesta nova festa a l'entorn del càntir, i també el flamant responsable de la imatge impresa en les samarretes que s'editen cada any per proclamar als quatre vents la bellesa del teu disseny, no perdis el temps, treballa la teva imaginació i anima't a participar-hi, mirant de superar els encants del cartell de l'any passat.

Si et falla la inspiració, observa també el Càntir 2011, aquest vidrat Càntir de Tap de Piera (Anoia), que potser pot conduir la teva creativitat amb la mateixa fluidesa que té l'aigua quan brolla dels seus orificis.


Sigui com sigui, mira de consultar primer les bases del concurs, perquè la teva feina s'ajusti a les normes establertes i no perdis el temps inutilment, entrant en aquest web:   
http://www.museucantir.org/inici_catala.htm Veuràs també, de passada, que el Museu del Càntir d'Argentona t'ofereix la possibilitat de contemplar, fins al 10 d'abril, l'exposició temporal "Del mar: El blau" de M. Teresa Capeta, una dona enamorada del mar i d'un color blau antic, que ella tracta plasticament amb mirada i sensibilitat contemporània.


Fixa't també que el Museu del Càntir d'Argentona et convida a participar en el taller de bijuteria creativa de l'artista Lídia Tur, de la mateixa manera que et proposa que celebris el teu aniversari fent alguna activitat amb fang en el propi museu. Tu veuràs que pots fer amb tot el que t'estic dient ara, segons les teves necessitats, la teva capacitat creativa i el teu esperit lúdic. No em negaràs, però, que jugar amb fang, és sempre un plaer, tinguis l'edat que tinguis!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada