Cercar en aquest blog

dijous, 30 de juny del 2011

Crajes a Sho Bcn

Sho Bcn et convida, demà, divendres 1 de juliol, a les 8 del vespre, a la inauguració de l'exposició col.lectiva d'il.lustració "Lucy in the mad world with manson", com  a projecte del tàndem creatiu "Crajes" (Carla i Jessica) que inclou també el treball d'altres creadors contemporanis.


Carla i Jessica han demostrat, per mitjà de "Crajes", que dues ments treballant juntes, a partir d'una mateixa sensibilitat i similar visió de la vida i del dibuix il.lustratiu, poden arribar a fer coses més fantàstiques que creant en solitari amb plantajements personals que algunes vegades són massa introspectius i tancats.


Elles estimen la fantasia i, tot i ser hereves del pop surrealista (Lowbrow) no deixen de manifestar, a través de les seves il.lustracions, les preocupacions habituals d'un món contemporani que mata la vertedera essència de la vida fent-la. basicament, esclava del poder econòmic.


"Crajes" confessa també la seva inclinació emocional cap a l'estil japonès, i el seu amor per la màgia de la tinta en la seva dimensió més tradicional, tot i que també estimen la puresa matèrica de l'art digital.


Les cerveses Damm també els agraden, segurament tant com a tu, que les trobaràs ben fresquetes, demà a partir de les 8 del vespre, si et plau compartir la inauguració d'aquesta col.lectiva tan ben il.lustrada, a Sho Bcn, al 163 de la Travessera de Gràcia de Barcelona.

http://www.luisan.net/ilustradores/ilustradores-publicidad-crajes-ilustracion.html
 http://www.dolcecity.com/barcelona/ver/sho-bcn/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada