Cercar en aquest blog

dimecres, 29 de juny del 2011

Silvina Berenguer

La pintora Silvina Berenguer, nascuda a València el 29 de juny de 1965, té una llarga bibliografia angelical i troba en àngels, querubins i arcàngels, les respostes  a una realitat humana que no acaba de satisfer-la, enllaçant plasticament amb tota la iconografia alada pròpia de la cultura mediterrània més ancestral.


La Silvina crea un món màgic on la figura humana, estàtica i normalment d'esquena, sembla trobar aquestes respostes existencials encarant-se a l'infinit, tot dirigint la mirada cap a un horitzó llunyà que traspassa les barreres físiques de la realitat natural, tot i que aquesta també hi és present per mitjà d'elements vegetals i ocells en tota las seva dimensió simbòlica.


La Silvina viu la vida des de la solitud del seu estudi o la contempla, tranquil.la, en llargues passejades a la recerca de la llum del capvespre que il.lumina el seu esperit i dóna sentit a les seves màgiques composicions impregnades de la força del desconegut.


Amb tècnica depurada, Silvina Berenguer pinta la vida que sent des de la inquietut humana fins a la lliberació poètica angelical.


http://es.wikipedia.org/wiki/Silvina_Berenguer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada