Cercar en aquest blog

dissabte, 3 de setembre del 2011

Salvador Dalí canta

Com a proposta central de la celebració del seu desè aniversari, el Festival Acústica t'ofereix, avui dissabte, com va fer també ahir, a les 22'30h, a la plaça de Gala i Dalí de Figueres, l'espectacle Salvador Dalí canta, amb la participació de dotze veus catalanes i internacionals del pop, la cançó i el flamenc, un poeta i una ballarina, que per primera vegada a la història interpreten els poemes de Salvador Dalí, acomanyats per l'orquestra de Pascal Comelade.


Estrella Morente, Ana Torroja, Amaral, Martirio, Kiko Veneno, Love of  Lesbian, Albert Pla, Gerard Quintana, Dolo Beltrán (Pastora) i Pau Riba, interpreten en directe els versos més significatius de la trajectòria literària de Salvador Dalí, tan intensa, apasionant, sorprenent i estimulant, com la de tot el seu món pictòric, tot i que molt menys coneguda que la seva reconeguda força plàstica.

Alice Cooper i Amanda Lear apadrinen l'acte declamant els textos de Dalí en un vídeo enregistrat especialment per aquest espectacle únic.


El poeta Enric Casasses recita textos en prosa, i la ballarina Sol Picó dansa segons la cadència de la veu original de Dalí.


Pascal Comelade, el potent músic de la Catalunya Nord, gran seguidor i admirador de Dalí, posa la seva orquestra onírica i de joguines al servei dels poemes, per construir la banda sonora de l'espectacle en directe.

 T'ho perdràs? Jo, per poc que pugui, no!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada