Cercar en aquest blog

dijous, 20 d’octubre del 2011

Anquin's

La galeria Anquin's de Reus organitza, cada dos anys, amb el patrocini de l'Obra Social Caixa Penedès, un Concurs de Pintura Jove, adreçat a artistes d'entre 18 i 35 anys, residents a Espanya i Andorra, perquè puguin demostrar la seva gràcia creativa i aconseguir, si aquesta gràcia és especialment lluminosa, segons la pròpia gràcia dels membres del jurat, alguns dels premis establerts.


Si demostres posseïr les qualitats exigides, segons la sensibilitat del jurat, podries aconseguir algun dels tres premis de 2.000 euros que atorga l'Obra Social Caixa Penedès, o la beca Maria Josepa Giner, de 1.000 euros, o encara, l'accèssit que ofereix la Revista Bonart, que consisteix en la publicació d'una de les obres premiades a la contraportada de la revista.


Eduard Arranz-Bravo,artista i president de la Fundació Arranz-Bravo, Tom Carr, artista, Xavier Freixedas Valls, gestor cultural de l’Obra Social Caixa Penedès, Maria Josep Quinteiro, galeria Anquin’s/Artloft, i Ricard Planas Camps, director de Bonart, són les persones que decidiran, amb bon criteri i sensibilitat reconeguda, si ets mereixedor, o no, d'alguns dels premis citats, o si, com a mínim, et correspon ser seleccionat per a l'exposició posterior.


Si et plau la proposta, estudia't bé les bases del concurs a
....i, si estàs d'acord amb tot, posa't a treballar, si no ho has fet ja, pensant especialment en aquesta convocatòria que admetrà les teves propostes fins al 2 de desembre d'enguany. 


Les obres seleccionades, conjuntament amb les premiades, seran exposades, del 26 de gener al 29 de febrer de 2012, a l'espai Artloft (c/Campoamor, 2. Reus), propietat d'Anquins, i del 8 de març al 8 d'abril, a l'Aula de Cultura de Caixa Penedès-Fòrum Berger Balaguer, a Vilafranca del Penedès, per començar, després, un recorregut itinerant fins al 31 de desembre, si l'organització del concurs ho decideix lliurament. 


L'emergència pictòrica contemporània té en aquest concurs de Pintura Jove, que ara celebra la seva 14ena edició, el seu àmbit natural, que també pot ser el teu, si reuneixes les condicions exigides. Si és així, posa'ta a la feina i...molta sort!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada