Cercar en aquest blog

dijous, 3 de maig del 2012

Evelí Adam

 





La Cabanya del Castell de Montesquiu, que va ser temporalment meva, quan la vaig ocupar, l'any passat, amb les meves pintures africanes, serà, a partir de demà, dissabte, 5 de maig, i també temporalment, fins al 28 de maig, de l'Evelí Adam i la seva pintura, feta de força visceral, energia creadora, voluntat estructural i amor incondicional a l'art.


L'Evelí enriqueix aquest amor primordial a l'art, estimant tot el que l'envolta, i prenent, allò que l'estimula, com a model per mostrar una visió de la realitat que, finalment, és la manifestació més sincera de la seva visceralitat natural.









Ultra la seva energia primera, l'obra d'Evelí Adam, respon a una arquitectura construïda amb métode, disciplina, voluntat i tenacitat, per arribar a definir un món, de contorns figuratius, algunes vegades més mentals que reals, que tant ens projecten cap a realitats externes, com cap a móns interiors animats per l'energia d'un cervell ple de sensibilitat.

Segurament per sincronia emocional, l'autor del text que acompanya el fulletó de l'exposició, amb termes tan significatius, com ara, força, energia, llum i voluntat, és diu David  Resplandí i Valiente, cosa que em fa pensar que, entre el pintor i el literat, s'ha establert un corrent energètic que ha d'animar, sens dubte, tot el conjunt d'obres exposades.






Comprova-ho, des de demà mateix, dissabte, 5 de maig, a partir de les 12 del migdia, hora d'inauguració, i fins al 28 de maig, dia de clausura, tots els dissabtes, i festius, d'11 del matí a 2 de la tarda, domini l'energia del sol,  o llueixi la llum del llamp i es manifesti la força del tro.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada