Cercar en aquest blog

dimecres, 6 de novembre del 2013

Barnadas Huang Gallery

És tot un plaer poder-te comunicar avui que la Galeria Jordi Barnadas de Barcelona obre nova galeria a Singapur, amb el nom de Barnadas Huang Gallery, amb obertura oficial, amb la presència de representants de la Generalitat de Catalunya, de l'ambaixador d'Espanya, i d'empresaris locals, el dia 14 de novembre, en el context de la inauguració d'una primera exposició col.lectiva que sota el nom de "The real Barcelona" presentarà l'obra de nou dels artistes que treballen habitualment amb aquesta galeria barcelonina (Fernando Adam, Jesús Curiá, Mónica Dixon, Rafael de la Rica, Didier Lourenço, Jordi Pintó, Piotr Perski, Rafael Romero i Gabriel Schmitz), creadors d'orígen geogràfic divers vinculats a la ciutat de Barcelona i defensors dels nous camins de la figuració contemporània, amb la pintura com a vehicle comú per expressar les emocions contingudes en els paisatges, naturals i urbans, i en els rostres de les persones que els habiten i els hi donen el seu sentit més profun.

La Barnadas Huang Gallery, que està situada en una zona molt bona de la ciutat de Singapur, serà dirgida des de la seu barcelonina, però comptarà també, per resoldre qüestions immediates i en la distància curta, amb un bon grup de socis locals, entre col.leccionistes d'art, advocats i gent emprenedora i entusiasta, que tenen tota la confiança de la direcció barcelonina.

La Barnadas Huang Gallery permetrà que els seus artistes trobin la porta idònia per entrar en el mercat asiàtic, tot establint, a la vegada, nous ponts de col.laboració mútua entre dues cultures que es poden enriquir, mutuament, gràcies a la força comunicativa d'una senzilla pinzellada.

En moments de crisi com els que vivim, especialment  durs per al sector de les arts plàstiques, no puc més que felicitar Jordi Barnadas, director de la Galeria Jordi Barnadas de Barcelona i de la Barnadas Huang Gallery de Singapur, per aquest interessant projecte asiàtic, alhora que li desitjo el més grans dels èxits en aventura tan engrescadora, valenta i incerta, com aquesta.



http://www.barnadas.com/es/

1 comentari:

  1. Quina sorpresa!. Jo també espero que li vagi bé. La galeria es veu preciosa!. M'encanta que la gent discreta i que treballa bé tiri endavant.

    Enhorabona pel blog, Claudi. Una bona manera de posar-nos al dia!

    ResponElimina