Cercar en aquest blog

dimarts, 4 de febrer del 2014

Humberto Poblete-Bustamante

La Galeria Alegria del número 159 del carrer del Consell de Cent de Barcelona torna a obrir les seves portes, després de 6 mesos d'inactivitat, aquest dissabte, 8 de febrer, a partir de les 19 h, amb la inauguració de l'exposició "Let my children hear painting" del pintor xilè Humberto Poblete-Bustamante, que s'estrena, d'aquesta manera, a Espanya, en clau expositiva.


Humberto Poblete-Bustamante, que és fill del també pintor xilè Gustavo Poblete Catalán, va nèixer a Santiago de Xile l'any 1966, s'ha format pictoricament a París, ha viscut l'ambient plàstic de Berlín, i ara viu i treballa a Londres fidel a una passió pictòrica que es manifesta a través dels seus particulars paisatges, de cromatisme exuberant i enorme força expressionista, que mostren una curiosa sensibilitat catàrtica i la sensació que, per la seva intensitat intel.lectual i visceralitat natural, podrien ser els primers o els últims de la seva vida.


Humberto Poblete-Bustamante concep la pintura com a una totalitat per a ella mateixa, i no com a vehicle d'expressió mediàtica d'emocions, sensibilitats i conceptes personals, tot i que, finalment, els contingui.


L'Humberto fa servir l'oli amb la mateixa generositat, qualitativa i quantitativa, del gastrònom en la condimentació del seu millor plat.

La Galeria Alegria recupera el seu camí professional amb el convenciment que pot aportar algunes coses que no trobem, habitualment, en el context artístico-cultural de la ciutat de Barcelona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada