Cercar en aquest blog

dijous, 6 de març del 2014

ICEBERG Z46

Inaugurada avui, i fins al 8 d'abril, l'exposició "ICEBERG Z46" mostra, segons la sensibilitat de Jordi Fulla i Jo Milne, responsables del projecte, 300 elements dels 800 que han anat recollint, durant els darrers mesos, en els estudias de 30 artistes vinculats a Barcelona, amb la pintura i l'espai de treball com a fil conductor.


Joaquim Chancho / Vicenç Viaplana / Jack Davidson / Isidre Manils / Guillermo Pfaff / Tono Carbajo / Antoni LLena / Javier Puértolas / Jo Milne / Jordi Fulla / Miguel Angel Pascual / Gino Rubert / Regina Giménez / Eduard Arbós / Mario Pasqualotto / Àlex de Fluvià / Rafel G. Bianchi / Sabine Finkenauer / Carles Gabarró / Victor Perez-Porro / Gabriele Fettolini / Mayte Vieta / Miguel Rasero / Jorge R. Pombo / Gonzalo Elvira / Francesca LLopis / Xavier Grau / Charo Pradas / Soledad Sevilla / Miquel Mont....són els artistes que han obert el seu món més íntim a la mirada de Jordi Fulla i Jo Milne, oferint-els-hi, ja en clau d'exposició, l'altra cara de la moneda, o la cara oculta de la lluna, per intentar explicar, a cops d'objectes i d'emocions, l'autèntica realitat de la creació artística contemporània en àmbit barceloní, de la qual només coneixem, com si d'un iceberg es tractés, la part visible externa, que oculta, com saps, una gran part submergida, el descobriment de la qual pot resultar especialment revelador.


Descobrir els fragments del món més íntim dels artistes, i els particulars rastres dels seus processos creatius, ens ajuda a entendre els perquès dels resultats finals de les seves obres, a la vegada que ens mostra realitats artístiques paral.leles que, tot i ser només parts d'un procés, arriben a tenir ja categoria d'autèntiques obres d'art.


"ICEBERG Z46" arriba a la Galeria Trama en moment particularment adequat, quan, artistes, galeristes, i el propi públic, ens preguntem el perquè de tot plegat, relacionat, naturalment, amb l'àmbit de la creació artística contemporània.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada