Cercar en aquest blog

dilluns, 7 d’abril del 2014

El Blog de Claudi Puchades a 100

La recentíssima incorporació de la fotògrafa Núria Martínez Seguer al grup de seguidors del meu blog ha augmentat el seu nombre fins a 100, una bonica bonica xifra que bé es mereix aquest event, amb la meva felicitació implícita a tots els que el feu possible, com a seguidors fidels o com a lectors circumstancials. Gràcies a tots des del cor del meu Blog a 100.


 
















Jo, tot i que no vinc d'un silenci, sinò de la meva pròpia paraula radiofònica que, en moments de màxima receptivitat, era escoltada, en el context del meu programa "Babel" (Catalunya Ràdio) per 55.000 persones, com a mitjana d'audiència diaria, trobo que arribar ara a aconseguir un grup de seguidors fidels, de 100 persones, d'aquest blog d'art que vaig començar a fer, ara fa tres anys,  en dinàmica de solitari corredor de fons, és un gran èxit, com ho ès també tenir aquesta mitjana diaria de 180 a 200 visites de pàgina, que faran que, d'aquí a no massa temps, pugui celebrar també, gràcies a tu, amable lector, les 200.000 vistes de pàgina en aquests tres anys i mig que fa que existeix.





De manera que bufo, amb el teu ajut, les 100 espelmetes que il.luminen, ara,  el meu/teu blog d'art, mentre desitjo que, sigui quan sigui, en pugui bufar, al teu costat, unes quantes més.




Gràcies, i .....per moltes 100 espelmetes!!!



2 comentaris:

  1. Per molts anys, Claudi! Gràcies.
    Anna Ribot

    ResponElimina
  2. Gràcies. No deu ser gaire important la cosa, però hem d'aprofitar petits esdeveniments com aquest per recordar que existim, hahahaha!!!!

    ResponElimina