Cercar en aquest blog

dissabte, 23 d’agost del 2014

Marià Llavanera




En el context de l'exposició "Marià Llavanera. Les noces de Canà", que pots veure en el Museu de l'Empordà fins al 26 d'octubre, ACUSTIQUETA et proposa que siguis protagonista d'aquesta gran obra d'art que vertebra aquesta mostra retrospectiva de Marià Llavanera participant, com a acompanyant dels nois i noies de 4 a 13 anys que ho desitgin, en l'activitat complementària del divendres, 29, i dissabte, 30 d'agost, que t'ajudarà a descobrir tots els secrets, tècnics i emocionals, que la van fer possible.



L'exposició s'ha organitzat a l'entorn d'aquesta obra "Les noces de Canà" que, donada per perduda, s'ha recuperat recentment per mostrar-se ara publicament, convenientment restaurada, en aquesta exposició retrospectiva que t'ajudarà, també, a descobir les claus generals de l'interessant treball pictòric d'en Marià.


ACUSTIQUETA et convida, doncs, a descobrir-ne tots els seus secrets, des de la seva temàtica particular, a les eines i la tècnica que va fer servir Marià Llavanera per resoldre aquesta obra de gran format, amb especial sensibilitat pels retrats de tots els seus personatges, i gran preocupació per la seva composició general.



L'activitat es complementa  amb un taller que convida als participants a convertir-se en autèntics figurants del quadre.



Inscripcions prèvies al º972 502 305 o al correu infome@museuemporda.org



http://www.museuemporda.org/
http://ca.wikipedia.org/wiki/Mari%C3%A0_Llavanera_i_Miralles


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada