Cercar en aquest blog

dimecres, 12 de novembre del 2014

The End

dibuix claudi
Lunwerg publica, amb material inèdit que et desvelarà processos creatius i sensibilitats amagades, el llibre  "Què hacer cuando en la pantalla aparece The End", de Paula Bonet, l'artista revelació d'aquest 2014.


La Paula és Llicenciada en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València amb formació complementària als Estats Units, Xile i Itàlia.


La necessitat de trobar la tensió necessària per transmetre agilment les seves emocions sobre papers i teles ha fet que la Paula Bonet anés deixant, progressivament, la dominada tècnica a l'oli, per fer servir bolígraf, tinta xinesa i aquarel.la, i centrar-se en el camp de la il.lustració. tot i que també practica diverses tècniques de gravat creatiu.


Bagatge general que li ha permès generar aquest llibre "Què hacer cuando en la pantalla aparece The End" com a reflexió personal sobre finals que arriben drasticament, inesperadament i amb sorprenent rapidesa, per partir-nos en dues meitats.


Són finals que s'arrosseguen durant anys i anys, i que mai no s'acaben perquè confonem orgull amb records.


Un dia ens despertem i sentim el buit: a la pantalla hi apareix el definitiu "The End", i decidim començar una altra història que no ens obligui a fingir que no ens coneixem.


 La capacitat creativa de la Paula Bonet s'expandeix amb la mateixa força que creix la seva fama.






http://www.paulabonet.com/
http://www.planetadelibros.com/editorial-lunwerg-editores-31.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada