Cercar en aquest blog

dilluns, 26 de gener del 2015



dibuix claudi
Ermisenda Soy és Llicenciada en Història de l’Art a Barcelona i s’especialitza en escenografia al IED de Roma. Després d’un llarg període treballant en diversos teatres a Itàlia i com a educadora en centres d’art, decideix dedicar-se més seriosament al que sempre havia estat la seva passió, la il·lustració. Ha realitzat cursos i tallers amb Svjetlan Junakovic i Javier Zabala, i desenvolupat tècniques com el gravat i la serigrafia en tallers especialitzats. Des del febrer del 2012 és artista resident a l’Espai d’arts de Roca Umbert de Granollers. Actualment alterna l’activitat d’il·lustradora amb les tasques de dinamització i educació en projectes artístics.

Ermisenda Soy
dibuix claudi

 
 
 
 
L'Ermisenda Soy és la il.lustradora que conduirà el taller de Llibre d'Artista que et proposa el Museu Abelló de Mollet del Vallès els dijous 5, 12, 19 i 26, de febrer, de 18 a 20h.
 
 

Per un  preu de 35'71 euros, si ets públic general, i de 30'35, si ets Amic del Museu, pots participar en aquest taller que et permetrà crear el teu propi llibre d'artista, mentre coneixes i desenvolupes diverses tècniques d'impressió i els diferents materials que t'ajudaran a donar consistència, amb total llibertat creativa, al teu projecte personal de llibre artístic.
 
 
Si t'estimula la proposta no tardis en formalitzar la teva inscripció al mateix Museu Abelló http://www.museuabello.cat/es 
Telèfon: 93 544 50 99


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada