Cercar en aquest blog

diumenge, 18 de gener del 2015

FORJA, I Festival d'Art

dibuix claudi




Sky Gallery Art's t'anima a participar, com a artista, a FORJA, I Festival d'Art, que se celebrarà a la Sala Prado de Madrid, del 18 al 27 de juny d'aquest 2015.

  
D'aquesta manera, Sky Gallery Art's obre aquesta nova temporada d'exposicions amb actuacions exteriors a la seva seu natural barcelonina, amb la voluntat de presentar, en aquest cas a Madrid, els treballs més interessants d'artistes tant consagrats com emergents.


Si vols intentar ser present a FORJA només cal que siguis artista nacional o estranger, que tinguis més de 18 anys, i que la teva obra sigui pictòrica, escultòrica, gràfica, en tota la seva gamma tècnica, fotogràfica, digital o de disseny de joies.


El 26 de gener s'acaba el termini de presentació de treballs, i  a partir del 2 de febrer sabràs si la teva obra ha estat seleccionada  per jurat professional de qualitat contrastada, que es fixarà tant en els valors de l' obra presentada, com en la teva pròpia trajectòria creativa personal.



Adjunto web de Sky Gallery Art's perquè miris, detingudament, les bases de participació a FORJA i decideixis la teva possible presència: http://www.skygalleryarts.com/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada