Cercar en aquest blog

dimecres, 7 de gener del 2015

Irma Zapponi

dibuix claudi

















La metgessa i arterapeuta gestalt, Irma Zapponi, et proposa la participació a "Recuperarte", el 2on Cicle d'Arteràpia Curativa que dirigeix especialment a tots aquells adults que vulguin aprender a dialogar amb els seus símptomes per recuperar l'equilibri perdut.

Irma Zapponi


L'art és sempre curatiu, però és especialment terapèutic quan s'utilitza com a mitjà d'expressió i exploració de l'Èsser, en la seva dimensió més profunda.


L'art és també molt terapèutic quan funciona com a eina d'autoconeixement al servei de les nostres vivències interiors i de la nostra consciència.




Totes les emocions es concentren en una sola imatge, sense paraules, tot i que les paraules puguin servir per explicar l'experiència viscuda, sense ser, exactament, aquella experiència.



L'arteràpia transcendeix les paraules mentre convulsiona l'essència de les nostres emocions per la força sensible de les imatges.


El llenguatge del cos es tradueix en síntomes i sensacions que contenen missatges nítids sobre el nostre estat, físic i mental, que només entendrem si els sabem escoltar com cal, gràcies, per exemple, a l'aprenentatge específic que et pot facilitar aquest  taller "Recuperarte" que et proposa l'Irma a través de 12 sessions d'una hora i mitja de durada, a partir del dia 16 de gener, en una primera sessió gratuïta, en el context d'un taller que inclou els materials de treball, en el seu preu global.


Si et plau la proposta només cal que et possis en contacte amb l'Irma Zapponi, via telèfon 652 204 237, o a través de correu electrònic creacioberta@hotmail.com



















http://irmazapponiarterapeuta.blogspot.com.es/2014/01/reflexiones-sobre-arterapia-y-escultura.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada