Cercar en aquest blog

dijous, 29 de gener del 2015

Premi Flic

dibuix claudi
WHY? és un crit, una pregunta que ens parla dels infants que pateixen arreu del món i als qui no se’ls respecten els seus drets. Per què? Volem fer sentir la seva veu i tot just acabem de començar. Deixem als infants ser infants.


Carme Solé Vendrell

dibuix claudi
Aquest  WHY? és el significatiu nom la campanya endegada per la il.lustradora Carme Solé Vendrell, juntament amb en Jaume Escala, que es pot veure fa uns mesos a balcons de Barcelona, amb accions a  l'Ajuntament i al Born, i la implicació, també molt activa, dels Ajuntaments de Cornellà, Ripoll i l'Espluga de Francolí, amb la dita finalitat de plantejat-nos aquesta simple qüestió "Per què?" en relació a la situació injusta que pateixen els infants d'arreu víctimes dels enfrontaments sagnants que identifiquen, malauradament, el món dels adults.

 Carme Solé Vendrell
Per aquesta campanya WHY? i per tota la seva llarga trajectòria com a il.lustradora, la Carme Solé Vendrell rebrà, aquest diumenge, 1 de febrer, a les 12 del migdia, al Teatre del CCCB, el Premi Flic, que s'atorga per primera vegada en el context de la 5a edició del Flic Festival de literatures i arts infantil i juvenil.

dibuix claudi
Premis al marge, la Carme continua pintant i fent exposicions, com la que ara comparteix amb Lara Kaló, a l'Espai Xefo, amb inauguració el dia 6 de febrer i clausura el 15 de març.

dibuix claudi
Per una cosa i l'altre, rep, Carme Solé Vendrell, les meves més sinceres felicitacions i el meu respecte professional, per la petita part artística que em toca i per la gran que em correspon com a amant natural de l'art.



dibuix claudi
dibuix claudi


dibuix claudi



http://www.carmesolevendrell.com/

http://flicfestival.com/es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada