Cercar en aquest blog

dimarts, 27 de gener del 2015

Viatge al món dels Clicks


dibuix claudi
L'Associació Espanyola de Col.leccionistes de Playmobil (Aesclick) et permet viatjar, una vegada més, al món màgic dels Playmobil en clau de Fira, amb les dades i els continguts que transcric immediatament!


XIV Fira Nacional de Col·leccionistes de Playmobil: VIATGE AL MÓN DELS CLICKS.

El propers 14 i 15 de febrer, Cotxeres de Sants acollirà un any més la fira de col·leccionistes de Playmobil a Barcelona, que ens portarà de viatge a un món fer a mida dels clicks de Playmobil.
En aquesta ocasió, els diorames evocaran viatges a través del món i la història, com per exemple la ciutat de Salzburg en el segle XII, o unes vacances d’esquí a la muntanya, o un viatge en tren a través d’una maqueta ferroviària o un parc d’atraccions. Però també traslladarà els visitants a les fantàstiques històries de l’edat mitjana, les aventures dels pirates i fins i tot a un món més enllà de la vida. Y també es podrà seguir el camí que fa un click de Playmobil des de la seva entrada a la fàbrica fins arribar a les nostres cases.
 
A més de l’exposició de diorames, tampoc no faltaran els jocs i tallers per als més petits. Hi haurà l’oportunitat de jugar al tradicional Click Amagat, on trobant la figura infiltrada a cada diorama es podran aconseguir grans premis; o de fer una carrera per veure qui és el més ràpid en muntar un click de Playmobil; i molts més. Informate'n a la nostra pàgina web (http://www.aesclick.com).
També assistiran a la fira una àmplia varietat d’estands de venta tant nacionals com internacionals. S’hi podran trobar des de les darreres novetats de Playmobil, fins les peces més antigues que d’altra manera són molt difícils d’aconseguir i sobretot, moltes peces variades per aquells que necessitin completar les seves col·leccions. No perdis aquesta oportunitat!
Per a més informació sobre la fira, pots consultar la pàgina web de l’Associació Espanyola de Col·leccionistes de Playmobil (http://www.aesclick.com) o seguir-nos a Facebook (https://es-la.facebook.com/Aesclick) o Twitter (https://twitter.com/_Aesclick_).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada