Cercar en aquest blog

dimecres, 4 de febrer del 2015

Flores&Prats

dibuix claudi
Em plau transcriure la informació que acabo de rebre de Paty Nuñez Agency referent a la propera presentació del llibre "Pensado a mano" de Flores&Prats.

dibuix claudi
 

Es tracta de la primera monografia de l'estudi d'arquitectura barceloní Flores & Prats publicada per Arquine en castellà i amglès, amb textos de Miquel Adrià, Juan José Lahuerta, Manuel de Solà-Morales, Adrià Goula, Toni Casares, Soraya Smithson i Miralda, que permetran seguir el treball de Ricardo Flores i Eva Prats en camps com la rehabilitació, l'habitatge social, l'espai públic, la participació veïnal i els seus tallers a la universitat. 

 
dibuix claudi



Els projectes de Flores&Prats s'han exposat a Barcelona, Copenhaguen i en la Biennal de Venècia. 

dibuix claudi

Presentació:
DIA: DILLUNS 9 FEBRER
HORA:19’00h
LLOC: Nivell Zero-Fundació Suñol
C/Rosselló, 240 (Barcelona)
Activitat gratuïta. Aforament limitat.
Participen:
Miquel Adrià – Arquitecte i director d’Arquine
Juan José Lahuerta – Arquitecte i Cap de Col·leccions del MNAC
Eva Prats y Ricardo Flores –Arquitectes

La presentació comptarà també amb la presència de Rosa Pera, comissària i crítica; Manuel Guerrrero, escriptor; Moisés Puente, arquitecte i editor; Josep Bohigas, arquitecte.




 
dibuix claudi


Un llibre que et permetrà entrar en el ric i divers univers creatiu del binomi arquitectònic format per Eva Prats (Barcelona, 1965) i Ricardo Flores (Buenos Aires, 1965),  amb experiència professional compartida des des de 1998 i un atractiu recorregut, a quatre mans pensants, farcit de premis, exposicions, conferències i publicacions a diverses revistes.


dibuix claudi

dibuix claudi

 
dibuix claudi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada