Cercar en aquest blog

dimecres, 18 de març del 2015

La pintura mural al Museu de Lleida

Transcric correu del Museu de Lleida  amb informació sobre un Tercer Seminari Teoricopràctic sobre pintura mural, que pot ser del teu interès.


El Museu de Lleida: diocesà i comarcal i el Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, amb la col.laboració de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, organitzen els dies 26 i 27 de març, el III Seminari Teoricopràctic sobre pintura mural, en aquesta ocasió dedicat a l’"Acabat final i la Incorporació
en un nou espai
".


Aquest seminari és la continuació i cloenda dels dos que es van impartir anteriorment els anys 2011 i 2012.


Aquesta tercera i última edició té l’objectiu d’exposar els diferents acabats que poden realitzar els conservadors-restauradors de pintura mural, a més de valorar les diferents possibilitats d’incorporar-les a un nou espai. 


En aquesta ocasió, a banda de les conferències, taules rodones i pràctiques, en què participaran diversos professionals, comptarem amb la presència, un cop més, de l’autor de les pintures murals sobre les quals es treballa, Josep Minguell, que en aquesta ocasió estarà també acompanyat d’un altre gran pintor muralista,
Víctor Pérez Pallarés, l’exposició del qual "De l’esbós al mur. Víctor Pérez Pallarés, muralista" estarà oberta fins al proper 22 de març. No obstant, la mostra restarà muntada mentre duri el Seminari.


Si et plau la proposta t'hi pots inscriure via correu electrònic museu@museudelleida.cat i si et cal més info entra en el web del museu http://museudelleida.cat/es o contacta-hi via telèfon 973 28 30 75.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada