Cercar en aquest blog

dilluns, 20 d’abril del 2015

El prime llibre d'artista d'Ocaña

dibuixos claudi















El primer llibre d’artista d’Ocaña     PRESENTACIÓ LLIBRE D’ARTISTA D’OCAÑA |  ARTS LIBRIS




 Divendres 24 d’abril a les 13h a l’Speackers Corner de la Fira Arts Libris, a Arts Santa Mònica  |  Les Rambles 7, 08002 Barcelona




Els beneficis de la venda de les còpies digitals i el llibre original, es destinaran al projecte Natura ésCultura, per a persones que conviuen amb transtorns mentals.


Per primera vegada, la Fundació Setba porta a Arts Libris una peça de producció pròpia. Es tracta del primer llibre d'artista amb obra d'Ocaña.  La peça original es presentarà a l'Speakers Corner de l'Arts Libris, a l'Arts Santa Mònica, el proper divendres 24 d'abril a les 13h juntament amb l'empresa que l'ha realitzat, Taller del llibre.


Taller del llibre és una empresa d’economia social que treballa per a la integració de persones amb dificultat d’aprenentatge, mitjançant l’ofici de l’enquadernació.


El llibre, una peça única amb 60 obres originals de l'artista andalús, compta amb un pròleg de Nazario i una fotografia que han cedit Colita i Valid Foto a la Fundació Setba, per al projecte. A més a més, se n'han editat 15 facsímils.

Nazario i Ocaña


La coberta és una reproducció d’un mantó de manila, una prenda que l’artista portava molt sovint, i les pàgines interiors están fetes amb un paper artesanal 100% cotó, amb una textura similar a la d’un teixit.



http://es.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_P%C3%A9rez_Oca%C3%B1a

http://www.fundaciosetba.org/ 






 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada