Cercar en aquest blog

dilluns, 27 de juliol del 2015

Alberto Franco Díaz s'exposa

dibuixos claudi
















Rebo informació de la immediata inauguració de l'exposició d'Alberto Franco Díaz a Can Trincheria, i la publico ara mateix, tot recordant la meva presència a Olot durant la celebració de la XI Biennal Olot Fotografia 2014, la Gran Mostra Internacional de Fotografia on vaig tenir el plaer de conèixer, entre d'altres bons professionals del món de la fotografia,  l'Alberto i el seu interessant treball creatiu.





 Inauguració de l’exposició guanyadora de la



4ª Beca Olot Fotografia



d’Alberto Franco Diaz.

aquest divendres dia

31 de juliol a les 19h

a Can Trincheria

us hi esperem



Olot fotografia




Des que varem crear l’Olot Fotografia teníem un desig, poder promoure la fotografia d’autor.

Això s’ha complert gracies al suport per part de diverses entitats i persones tant publiques com privades, els quals ha fet possible que aquesta sigui la 4ª beca olot Fotografia que entreguem.



En aquest cas al Fotògraf Alberto Franco Diaz el qual podrà exposar la seva obra durant tot el mes d’agost a Can Trincheria.
En aquesta edició estem especialment contens del resultat per  ser la primera vegada que la selecció del guanyador ha estat per un jurat pertanyent al grup de persones que fan possible que les exposicions de l'Olot fotografia siguin exposades en altres sales fora de les nostres comarques,
 i per membres de l’organització.



Aquesta es una forma de recompensar el treball dels participants de la Biennal i motivar-los a nous projectes.

Olot-Fotografia


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada