Cercar en aquest blog

dijous, 30 de juliol del 2015

Estiu al MACBA

dibuixos claudi
 
La proposta estiuenca del MACBA:
ESTIU AL MACBA
 
Aquest estiu el MACBA allarga la seva oferta familiar durant tot el mes d’agost. Fins el 2 de setembre, cada dimecres a les 12, el taller Exercicis escultòrics. Ocupant l’espai real, acostarà els nens i nenes a partir de 5 anys, i els adults acompanyants a l’escultura de Sergi Aguilar. Resseguint el seu treball, descobriran les múltiples possibilitats d’aproximació a aquest llenguatge i els conceptes que l’acompanyen: espai, tros, itinerari, natura, pla, mur, estri, buit, eix, assemblage, gruix, llum, trossos, línia...Aquests i molts més, seran els ingredients per portar a terme els exercicis escultòrics i aconseguir entre tots plegats ocupar l’espai amb l’escultura. 


Els d’agost seran també els últims dies per veure l’exposició La bèstia i el sobirà, que explora com les pràctiques artístiques contemporànies qüestionen i desfan la definició  de la sobirania política i que viatjarà a Stuttgart al setembre. 


Amb la mateixa entrada, es podrà gaudir també de la recentment inaugurada Espècies d’espais, que reflexiona sobre l’espai públic i privat en els que es desenvolupa la vida de l’ésser humà a través d’una interpretació lliure del llibre homònim de Georges Perec.


Completen la programació del Museu durant aquest mes l’exposició Sergi Aguilar. Revers/anvers, que recorre els mes de quaranta anys de pràctica escultòrica de Sergi Aguilar (Barcelona, 1946) i Desitjos i necessitats. Noves incorporacions a la Col·lecció MACBA, que presenta per primera vegada obres adquirides en els últims tres  anys al costat de peces altament rellevants del nostre patrimoni contemporani.

  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada