Cercar en aquest blog

dilluns, 13 de juliol del 2015

Ojodepez Photo Meeting Barcelona

 

 

 

 

 

Com en altres ocasions, recullo la informació arribada des de La Fábrica de Madrid, per si t'interessa el seu contingut.

 

 



DEL 15 AL 17 DE JULIOL, L’OJODEPEZ PHOTO MEETING BARCELONA OMPLIRÀ DE FOTOGRAFIA LA VIRREINA CENTRE DE LA IMATGE EN UNA EDICIÓ QUE POSA EL FOCUS EN LA FIGURA DE L’AUTOR.


Una vintena de fotògrafs, editors gràfics, comissaris i especialistes es reuniran durant les tres jornades consecutives per reflexionar i treballar sobre la fotografia documental.

 

 

L’OjodePez Photo Meeting Barcelona fa cinc anys i dedica la seva edició a la figura de l’autor i el procés d’una obra fotogràfica des de la seva concepció fins que es converteix en un projecte integral en suport editorial, multimèdia o expositiu.




Fotògrafs como Cristina García Rodero, Olivia Arthur, Carlos Spottorno, Konrad Pustola, Mariela Sancari, Aleix Plademunt, Laia Abril, Marco Casino i Samuel Bollendorff i professionals del sector com Eefje Ludwig, Celia Davies, Giuseppe Oliverio i Bridget Coaker participaran en la trobada.


Conferències, taules rodones, converses, trobades i un taller professional amb Juan Valbuena i Harry Hardie formen el programa d’una cita de referència per a la fotografia documental.



Un grup internacional de vuit editors, artistes i responsables d’institucions especialitzades en fotografia revisaran els treballs dels participants al visionat de dossiers.


El pati de La Virreina Centre de la Imatge acollirà tres conferències gratuïtes i obertes al públic, una cada dia de la trobada, a càrrec de Cristina García Rodero, Olivia Arthur i Carlos Spottorno. Al mateix espai s’hi faran projeccions de l’obra de fotògrafs seleccionats a partir d’una convocatòria oberta.



OjodePez Photo Meeting Barcelona és una coproducció de La Virreina Centre de la Imatge i La Fábrica patrocinada per Telefónica i Renault, que compta amb el suport de l’Institut Français de Barcelona, l’Instituto Polaco de Cultura, El País, Moritz, JMT i BrickBox.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada