Cercar en aquest blog

diumenge, 2 d’agost del 2015

Els Montcada en exposició

dibuixos claudi
 
 
 
 
 
La Marta Montcada m'envia correu amb el contingut que copio immediatment perquè t'arribi la informació que conté de manera directa i nítida.
 
 
 
 
ELS MONTCADA: 90 ANYS AMB NOUS CAMINS cap a EURÂSIA

Obres de Joan Montcada i Marta Montcada.

PALAU DELS PINÓS de Bagà. (Berguedà) 

Del 2 d'agost al 13 de setembre 2015

INAUGURACIÓ : 2 d'agost a les 12:00 amb la presentació del Llibret de l'Ichiro Hirose : "EL Secret de Catalunya", obrint nous camins en la nostra relació amb Euràsia.
 
Marta Montcada
Joan Montcada
 

Amb aquesta exposició fem homenatge als 90 anys de Joan Montcada, el meu pare, pintor polifacètic i professor de Belles Arts, de llarga i prolífica vida artística. Justament en el Parc Natural del Cadí-Moixeró i contorns, guardem un record inesborrable de les sessions de pintura en plena natura que hem viscut tota la família per l'entusiame i la passió d'en Joan per la muntanya i les caminades a l'aire lliure, la pràctica del dibuix, pintura, fotografia, imatge, estels... que queda palès també en l'exposició. 
 
 
Coneixeu en JOAN MONTCADA? Heu treballat amb ell o bé heu estat alumnes de les seves classes a Llotja, la Facultat de Belles Arts, l'Escola Intl de Pintura Mural de Sant Cugat...? Si és així i us abelleix, us animo a enviar-li un missatge en ocasió dels seus 90 anys (responent a aquest e-mail) fins el dia de clausura de l'exposició!
 
 
HORARIS PALAU DELS PINÓS, BAGÀ
(Antiga Baronia de Pinós i Centre Medieval i dels Càtars)
De dimarts a divendres: 17:00 - 19:00 h
Dissabtes 10:00 - 13:00 i de 17:00 - 19:00 h
Diumenge 10:00 - 14:00 h
Dilluns tancat
Fins el dia 13 de setembre (setembre obert només els caps de setmana)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada