Cercar en aquest blog

dimarts, 4 d’agost del 2015

Guanyadors del Mapping gironí

dibuixos claudi



Copio contingut del correu que acabo de rebre amb els guanyadors del II Concurs Internacional de Mapping de Girona.






 El FIMG 2015 anuncia els guanyadors del
II Concurs Internacional de Mapping de Girona
El Festival Internacional de Mapping de Girona, que s’ha celebrat del 24 de juliol al 2 d’agost, posa el punt i final a la segona edició amb la publicació dels guanyadors del Concurs Internacional de Mapping. Els projectes finalistes en la categoria professional, amateur i educatiu s’han pogut veure a les façanes de l’Ajuntament de Girona, Casa Pastors, Jutjats de Girona, Pont d’en Gómez i Les Àligues els dies 31 de juliol 1 i 2 d’agost. Els finalistes en la categoria de micromapping s’han pogut veure en diferents establiments de la ciutat de Girona del 24 de juliol al 2 d’agost.      
 
 
 

Premis del públic

El públic, amb les votaciones a través de l’App del festival, ha concedit 2 premis:

 
  • Premi del Públic al Millor Mapping (valorat en 1.000 euros): Escola Domeny, Girona (6e Primària)
  • Premi del Públic al Millor Micromapping (valorat en 500 euros): Liquid Series / Melancolía, Román Torre / Rotor Studio, Catalunya
Premis del jurat

 

El jurat del Concurs, format per Rogier van der Haide (HOL), director artístic del Festival de la Llum d’Amsterdam i Ambaixador de les Nacions Unides pel 2015 Any Internacional de la Llum, Laszlo Bordos (HONG), artista pioner del gènere, Aleix Fernàndez (CAT/ES), fundador de l’estudi Onionlab, Shane Walter (ANG) cofundador i director creatiu de onedotzero i Juliette Bibasse (FRA) productora d’art digital, ha concedit els següents premis:
  • Primer Premi Categoria Professional (valorat en 12.000 euros + llicència Madmapper, Modul8 i Minimad): Nihil Unus, Filip Roca (Catalunya i Sèrbia)
  • Segon Premi Categoria Professional (valorat en 5.000 euros + llicència MadMapper i Modul8): Synesthesis, Max Coisne, AC3 Studio (França).
  • Mención Especial: Realism and Surrealism, Col·lectiu Hypnotica, República d'Azerbaidjan.
     
  • Primer Premi Categoria Amateur (valorat en 2.000 euros + llicència Madmapper i Modul8): Irrelevant, Collectif ARCAAN, França.
  • Segon Premi Categoria Amateur (valorat en 1.000 euros + llicència Millumin): Static vs Physic, Error-43, Portugal.
  • Primer Premi Categoria Educativa (valorat en 1.000 euros en material escolar): Institut Vicens Vives, Girona (1r ESO)
  • Segon Premi Categoria Educativa (valorat en 500 euros en material escolar):  Escola Domeny, Girona (1r, 2n i 6e Primària).
     
  • Primer Premi Categoria Micromapping (valorat en 1.000 euros + llicència MadMapper i Modul8): Liquid Series / Melancolía, Román Torre / Rotor Studio, Catalunya.
  • Segon Premi Categoria Micromapping (valorat en 500 euros + llicència Resolume): Datashaped, Cristian Rizzuti, Citlali Hernández, Anastasia Pistofidou i Angel Muñoz, Multicultural amb base a Catalunya.
Richard Hebert, director del FIMG 2015, destaca les xifres positives d’aquesta segona edició del festival tant pel número d’espectadors en el Concurs com pel de participants en el I Congrés de Mapping. “El FIMG s’ha posicionat com el referent internacional de creació contemporània i ha situat la ciutat de Girona en el punt de mira de la projecció de vídeo-mapping. Continuem treballant per renovar-nos i per atraure a un major nombre de públic i professionals del sector”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada