Cercar en aquest blog

dissabte, 29 d’agost del 2015

Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar

dibuixos claudi


Tot i que no l'he visitat encara, ara que començo a pensar en jocs d'escala gran com a tema central d'una possible próxima exposició, i estimulat pels comentaris positius de la meva filla Violeta, porto el Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar al primer plà del meu blog, tot convidant-te a anar-hi, com penso fer jo d'aquí a pocs dies.


El Parc Francesc Macià és un dels parcs més grans de la zona amb una extensió de més de 40.000 m2 i ofereix una gran varietat de possibilitats d’oci per passar un dia inoblidable amb la família.

En aquest espai hi trobem elements escultòrics, didàctics, botànics i paisatgístics i àrees dedicades a contes infantils, zones de joc per a nens de 3 a 14 anys, zones de passeig, zones esportives, zones de pícnic i descans amb subzones de jocs infantils pels més petits (menys de 3 anys), zona d’amfiteatre per espectacles culturals, zona d’skating, zona de jocs especialment auditius per a totes les edats... El terreny ofereix montículs dispersats amb vegetació que formen zones i camins d’una manera suau i natural sense crear barreres de cap mena.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada