Cercar en aquest blog

dimarts, 8 de setembre del 2015

Brossa en bicicletA

dibuixos claudi
La Judith Barnés m'envia correu que, per contingut, no puc deixar de compartir amb tu en el meu blog, publicant-lo ara mateix en tota la seva integritat brossiana.


Us enviem aquest correu per informar-vos que dissabte 19 de setembre a les 18h. tindrà lloc l’itinerari brossià sobre rodes “B de Bicicleta”.


El recorregut previst tindrà una durada de dues hores i el punt de trobada serà el monument a Colom (plaça del Portal de la Pau), a la banda de mar. Durant la ruta vincularem la vida del poeta a la ciutat de Barcelona, coneixerem alguns dels seus amics i referents artístics i literaris i parlarem sobre natura, emocions i sentiments, sense oblidar que Brossa fou un poeta del poble que emprà la poesia com una eina social que ens ajudés a transformar el món en què vivim. Aquí teniu la guia de l’itinerari així com les parades que s’hi realitzaran. 

  
El preu de l’activitat és de 5€ per assistent i inclou un recull literari  i una carpeta brossiana. La ruta serà realitzada per la nostra col·laboradora Laia Serrano.


Si us hi voleu apuntar, només cal que envieu un correu a jbarnes@fundaciojoanbrossa.cat o bé que truqueu al telèfon 93 458 99 94 abans de dimecres 16 de setembre. LES PLACES SÓN LIMITADES. Els assistents hauran de portar la bicicleta de casa.

 
No us perdeu l’oportunitat de gaudir de la poesia de Joan Brossa en estat pur!
Moltes gràcies,
Judith Barnés
Centre d'Estudis i Documentació del MACBA
Plaça dels Àngels, 8. 1a planta
08001, Barcelona


...i bon viatge brossià!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada