Cercar en aquest blog

dissabte, 26 de setembre del 2015

Catàleg de "Realitats Alterades"

dibuixos claudi
Recullo, via Manel Bielsa, el contingut del correu signat per Rita Andreu que fa referència al projecte de finaçament, via Verkami, d'un catàleg vinculat al cicle expositiu  "Realitats Alterades".

 
 
 
Estimadíssims i estimadíssimes!

Com molts de vosaltres sabeu, ahir vam iniciar una campanya de micromecenatge a Verkami per finançar la producció del catàleg vinculat al cicle expositiu "Realitats Alterades" que es desplega entre els mesos de març i desembre de 2015 a l'espai 3er Esquerra de Coespai (Girona).
 
 
És un projecte una mica especial, una publicació que recull textos de Paulo Duarte, Azahara Cerezo i Núria Puig al voltant de les exposicions que s'han dut i s'estan duent a terme i quatre obres -firmades i seriades- de cada un dels artistes que participen en el cicle: Valérie Prot, Quelic Berga, Mawatres (Juan Pablo Ordúñez) i Montserrat Rodríguez.
 
 
El disseny de la publicació l'ha fet Pierre D. La i la producció es fa a mig camí entre Gràfiques Fornells (Girona) i Estudio Ductus (Saragossa).
 
 
Sabem que "triste es pedir, pero más triste es robar", així que si algun de vosaltres està interessat en el projecte us deixem l'enllaç per col·laborar-hi -us ho agrairem infinitament-:


I si no, si ho compartiu amb aquells que creieu que poden estar interessats en la proposta, també! La campanya estarà en marxa fins al 3 de novembre!
 
 

Una abraçada a tots!

Rita Andreu
654377033
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada