Cercar en aquest blog

dimarts, 13 d’octubre del 2015

José Luis Pascual en exposició

dibuixos claudi
Des de l'Espai d'Art del Celler Espelt, de Vilajuïga, m'arriba, via Manel Bielsa, aquesta informació:

Divendres, 16 d'octubre 2015, a partir de les 20:00h
INAUGURACIÓ  EXPOSICIÓ  PINTURES i ESCULTURES de
Jose Luis Pascual

I des de la revista Bonart m'arriba, perquè l'he buscat, aquest escrit que n'aclareix continguts expositius, tot aportant, també, algunes referències personals de l'artista:

L’Espai d’Art del Celler Espelt, de Vilajuïga inaugura el dia 16 d’octubre, a partir de les vuit del vespre una exposició en la qual l’artista barceloní establert a Saus, José Luis Pascual presenta els seus darrers treballs en pintura i escultura creades expressament per a ser presentades en aquesta mostra al celler empordanès.


Una dotzena de pintures en diferents tècniques, mixta sobre cartó i olis sobre tela -algunes de gran format- (150x100cm) amb les seves característiques noies i rostres, i alguns dels seus darrers treballs de la sèrie línia blanca. Complementant aquests treballs hi podrem contemplar també tres escultures en ferro Noia amb cua, gat, i una peça espectacular de 42x30xh100 anomenada “El crit” totes elles realitzades com és habitual en les obres de Jose Luis Pascual en una sola peça.


Jose Luis Pascual és un artista polifacètic que domina diferent tècniques i estils i un treballador incansable, sempre en busca i recerca de qualsevol aspecte artístic. Des de fa uns anys conserva una cita anual amb el Celler Espelt, on hi té algunes peces permanents, com la gran escultura “El xiprer transparent” una escultura que des d’un petit turó sobre el celler domina el paisatge de les vinyes. I on any rere any presenta durant el mes d’octubre les seves darreres creacions.


L’exposició es podrà visitar de dilluns a diumenge fins al 8 de novembre.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada