Cercar en aquest blog

dissabte, 31 d’octubre del 2015

La botiga de l'Anson

dibuixos claudi
Adjunto notícia de l'existència de "la botiga de l'Anson" al MACBA.espèciesd’espais
la botiga de l’Anson 

Martí Anson

 
Concebuda com a part de l’exposició Espècies d’espais del MACBA, la botiga de l’Anson es podrà visitar al Carrer Pallars, 175 de Barcelona fins a mitjans de gener de 2016. 

  
Aquesta botiga és la proposta de Martí Anson per a l’exposició Espècies d’espais, que es pot veure a la segona planta del MACBA fins al 31 de gener de 2016. Ubicada més enllà dels murs del museu, a peu de carrer i, per tant, fora de l’espai d’exposició, aquest projecte estableix correspondència amb l’espai de l’apartament, un dels capítols d'Espècies d'espais de Perec, el llibre que inspira i dóna nom al projecte comissariat per Frederic Montornés.  Amb un gest entre irònic i provocador pensat per qüestionar els límits que separen l’art de la realitat social, aquesta proposta significa un pas més en la tendència de Martí Anson d’inspirar-se en la realitat quotidiana, la banalitat que ens envolta i la trivialitat dels elements dels quals es composa. Una obra que, tot transitant entre la ficció i la realitat, o traspassant a l’escena real una realitat més pròpia de l’àmbit artístic, qüestiona la funcionalitat de l’art i convida a reflexionar sobre els usos que fem dels nostres espais.

 
Es tracta d'un projecte de producció específica on s’hi podran trobar mobles inspirats en dissenys dels anys 60 i 70 ideats pel  seu pare, Joaquim Anson, així com làmpades de l’equip d'arquitectura MAIO, teles i coixins de Degénero ediciones, fotografies de Pere Grimau, projectes d’interiorisme de Josep Muñoz i Asun López, il·lustracions del col·lectiu El dit a l’ull i disseny gràfic de FerranElOtro. És a dir, mobles i complements de disseny per a la decoració de la llar, per a la decoració de l'interior d’un apartament.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada