Cercar en aquest blog

dimarts, 6 d’octubre del 2015

Les JEP 2015

dibuixos claudi

Ja tenim a punt les JEP 2015, les Jornades Europees de Patrimoni, centrades, enguany, en el patrimoni industrial.

 

Cada tardor, des del 1991, la Direcció General de Patrimoni del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, s'encarrega de donar difusió d'aquelles activitats vinculades a la difusió del patrimoni a través de les Jornades Europees de Patrimoni. Es tracta d'una iniciativa celebrada a escala internacional amb el suport del Consell d'Europa.


Des de l’any 2012, l'Institut Ramon Muntaner participa com a entitat difusora de les Jornades Europees de Patrimoni per tal que els centres d'estudis facin aportacions al programa general que es coordina i es difon des del Departament de Cultura.
 
 
Enguany, les activitats es realitzen els dies 9, 10, 11 i 12 d'octubre de 2015 per poblacions d'arreu del territori català, i posaran especial èmfasi a descobrir i potenciar el patrimoni industrial. D'aquesta manera, es vol promoure activitats relacionades amb aquest patrimoni industrial per tal de fer evident la gran importància que té per al patrimoni cultural de Catalunya.
 
 
Durant aquestes Jornades, cada centre d'estudis pot organitzar activitats relacionades amb el patrimoni industrial, de tipologia diversa (visites guiades, concursos fotogràfics, representacions teatrals o concerts o activitats amb major permanència com ara petites publicacions, entre d’altres). 
 
 
Consulta continguts programàtics en aquesta web:
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada