Cercar en aquest blog

diumenge, 25 d’octubre del 2015

Lluís Ribas contra la polio

dibuixos claudi
Publico la informació extreta del contingut del correu que m'ha enviat el pintor Lluís Ribas en relació a la seva implicació en la lluita contra la polio en connexió directa amb el Club Rotary de Sant Cugat del Vallès.


Amb la idea de contribuir en l'eradicació de la poliomielitis al món, el Teatre-Auditori acollirà l'acte Posem fi a la pòlio, que se celebrarà demà, dilluns 26 d’octubre, impulsat pel Club Rotary Sant Cugat.



La iniciativa, que arrenca a les 20.00 hores, es posarà en marxa amb la introducció de l'activitat a càrrec de l'artista Lluís Ribas. Li seguirà la ponència de la doctora Maria Victòria Amargos, que protagonitzarà la xerrada "Àfrica lliure de pòlio, per què cal seguir vacunant", la xerrada del també doctor, Enric Portell amb "Síndrome pots pòlio""Efectes de la pòlio físicament i psicològicament" del doctor Josep Roca. La tinenta d'alcalde de Benestar i Ciutadania, Susanna Pellicer, serà l'encarregada de tancar l'acte.

Lluís Ribas

Una vegada finalitzin les ponències, que seran moderades pel director del Diari de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, el pintor Lluís Ribas presentarà la seva obra: Autoretrat d'una malaltia, ja que ell mateix la pateix. A l'acte aquells que col.laborin amb el programa de vacunes contra la pòlio del Rotary podran aconseguir una làmina de Ribas.

 
La campanya contra la polio engegada fa anys pels diversos clubs Rotary que hi ha al món ha aconseguit vacunar 2.500 milions d'infants a diversos països del món. La dosi contra la polio costa 0,60 dólars i es calcula que cap el 2018 aquesta malaltia, en la que s'han invertir més de 1.200 milions de dolars, s'haurà eradicat totalment.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada