Cercar en aquest blog

dissabte, 10 d’octubre del 2015

Proposta montserratina

dibuixos claudi
Transcric, integrament, el contingut del correu que l'Òscar Bardají m'acaba d'enviar en connexió directa amb l'Institut Art i Espiritualitat San Scully de Santa Cecília de Montserrat.


L’Institut Art i Espiritualitat Sean Scully de Santa Cecília de Montserrat, fundat pel Museu de Montserrat amb l’objectiu de dinamitzar l’Espai d’Art Sean Scully tot proposant activitats –sessions de meditació silenciosa, conferències, audicions musicals, concerts, lectures o recitals de poesia– dedicades a divulgar els vincles entre l’art i l’espiritualitat, ja té l’agenda tancada fins desembre de 2015.


Després de la sessió inaugural del divendres 2 d’octubre, protagonitzada pel P. Abat Josep M. Soler, que va guiar una meditació seguint la Regla de Sant Benet, la propera activitat serà una audició musical sobre els cants del Llibre Vermell de Montserrat. Tindrà lloc el divendres 16 d’octubre, a les 16h, i anirà a càrrec del P. Daniel Codina, monjo de Montserrat i director de l’arxiu musical històric de l’Abadia.

 
El divendres 27 d’octubre, també a les 16h, l’artista Sean Scully impartirà una conferència sobre L’espiritualitat en l’art. El 13 de novembre, nova sessió de meditació, en aquesta ocasió sobre Hildegarda de Bingen, que dirigirà la Dra. Victòria Cirlot, catedràtica de Filologia Romànica de la Universitat Pompeu Fabra (de 16 a 18h).

 
La resta de la informació sobre l’Institut, les activitats fins a finals d’any i la manera com inscriure’s es pot trobar a la nota de premsa que es pot descarregar clicant a http://abadiamontserrat.net/Dossier/Noticies/activitatsinstitut2015.doc.

 
 Cordialment,

Òscar Bardají
Director del Departament de Premsa i Comunicació de Montserrat
Director de Montserrat Ràdio (100,6FM / www.montserratcomunicacio.cat)
93 877 77 75 / 606 942 948
oscarbardaji@abadiamontserrat.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada