Cercar en aquest blog

dijous, 19 de novembre del 2015

La Fundació Mascort

dibuixos claudi
Rebo, via Manel Bielsa,  la següent informacó sobre la próxima exposició de la Fundació Mascort de Torroella de Montgrí.


La Fundació Mascort es complau a convidar-vos a l'exposició UNA MIRADA EMOCIONADA: FOTOGRAFIES DE RAMON MASCORT AMIGÓ, que s'obrirà al públic a partir del dissabte 21 de novembre i fins el 24 d'abril de 2016, amb entrada gratuïta i catàleg disponible.



Ramon Mascort Amigó neix a Barcelona l'any 1930 en una família amb arrels a Torroella de Montgrí. L'advocacia és la seva principal activitat fins als anys setanta, quan entra en el sector turístic, primer amb el càmping Castell Montgrí, a l'Estartit, i més tard amb el Castell Mar, a Castelló d'Empúries. Amb el naturalista Jordi Sargatal i el metge Josep del Hoyo impulsa, l'any 1989, Lynx Edicions, coneguda arreu per la seva magna obra Handbook of the birds of the world, que quan el 2012 arribi al volum 16 haurà descrit i il·lustrat per primer cop les prop de 10.000 espècies d'ocells del món. L'editorial ha començat a publicar el Handbook dels mamífers en vuit volums. L'any 2007, Mascort crea la Fundació Mascort, que té com a objectius difondre el coneixement de la història i l'art i la defensa de la natura. 


Fundació Mascort
www.fundaciomascort.com
Casa Galibern, Carrer de l'Església, 9
17257 Torroella de Montgrí, Girona
972758057


https://es.wikipedia.org/wiki/Ramon_Mascort_Amig%C3%B3
https://ca.wikipedia.org/wiki/Ramon_Mascort_Amig%C3%B3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada