Cercar en aquest blog

dimecres, 16 de desembre del 2015

En Niebla eròtic

dibuixos claudi
Recullo una interessant proposta cultural per a demà dijous, 17 de desembre, en clau d'exposició al Cau del Llop de Girona.

obra niebla
 

Dibuixos eròtics... Josep NIEBLA 
El proper dijous 17 de desembre a les 20:00 h. et convidem a la inauguració de l'exposició de "Dibuixos eròtics" de Josep NIEBLAÉs difícil definir l'art eròtic, donat que les percepcions del que és eròtic i el que és art fluctúen. La distinció pot estar en el propòsit i el missatge: l'art eròtic serien aquelles peces amb vocació d'obres d'art, que tenen elements formals de l'art i que recorren a altres obres d'art històriques. En qualsevol cas, aquests elements de distinció són molt subjectius. L'acceptació i la popularitat de l'art eròtic ha empès el gènere cap al corrent principal de la cultura pop i ha creat moltes icones famoses.


 
NIEBLA
Josep NIEBLA és un pintor contemporani, a cavall entre la figuració, l'abstracció i el paissatge. Les caracteristíques de les seves pintures han estat els grans formats, la representació naturista del mar, els collages amb retalls de roba, el gust pels colors vius, el negre, el daurat i l'estudi del nu femeni. En el 1970, NIEBLA va pintar una serie de dibuixos eròtics, inèdits, que 45 anys després han volgut veure la llum. Et convidem a presenciar-los fins al 31 de Gener al Cau del Llop de Girona.  


http://elcaudelllop.com/es/
http://josepniebla.cat/


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada