Cercar en aquest blog

diumenge, 31 de gener del 2016

Alfonso Gómez Gámez

dibuixos claudi

En Josep Canals m'envia informació sobre l'exposició retrospectiva de Gómez Gámez que s'inaugura a la seva galeria, Canals-Galeria d'Art, de Sant Cugat del Vallès, el próxim 5 de febrer.

GÓMEZ GÁMEZ -Pintures 1995 - 2015

Del 5 de Febrero al 30 de Marzo de 2016 en Canals-Galeria d’Art, c/ de La Creu 16. Sant Cugat del Vallès -Barcelona- Alfonso Gómez Gámez nace en Bailén i és licenciado por las Universidades de San Fernando de Madrid y Sant Jordi de Barcelona. Reside en Sant Cugat desde 1976, donde desarrolla su obra. Expone regularmente en Canals-Galeria d’Art y en esta ocasión nos presenta una exposición retrospectiva de pintura, óleos sobre tela de los últimos veinte años. Su obra puede situarse dentro del realismo, presentando naturalezas muertas de objetos sencillos y retales de paisaje. Su técnica matérica puede interpretarse como una abstracción, en realidad, representa la cotidianidad de lo que le rodea y que muestra sobre el lienzo realzando la textura, para conseguir la sensación aérea de colores matizados, una composición escrupulosa, y todo ello, con una carga de admirable sensibilidad. 

obres gómez gámez

La seva obra es pot situar dins el classicisme, presentant unes natures mortes de petits objectes que converteix i sintetitza en meravellosos paisatges; una fulla seca a terra, una poma o un plat amb quatre nous, una heura... Les seves obres són un compendi de matèria perfectament posada sobre el llenç, colors uniformes, una composició escrupolosa i una càrrega d’admirable sensibilitat.

Gómez Gámez compta amb un dens currículum d’exposicions realitzades arreu del territori i també a l’estranger.


ALFONSO GÓMEZ GÁMEZ 

Del 5 de febrer al 30 de març de 2016



CANALS GALERIA D'ART

Carrer de la Creu, 16 - Sant Cugat - Barcelona
T. 936 754 902
M. 607 253 998
Visites concertades trucant al 607 253 998


http://www.canals-art.com/ 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada