Cercar en aquest blog

dimecres, 20 de gener del 2016

ART PRINT RESIDENCE

dibuixos claudi
Recullo contingut del correu que m'ha enviat Art Print Residence relacionat amb una interessant exposició de gravats titulada: "ART PRINT RESIDENCE AL MÓN".
 
 
Benvolguts amics,

Volem començar l’any presentant les obres dels artistes que han vingut a treballar al taller d’Art Print Residence. Per això hem preparat una selecció de gravats d’artistes catalans i d’arreu del món, que han estat creats al nostre taller els darrers dos anys, durant 2014 i 2015. 
 
 
LA FUNDACIÓ ILURO PRESENTA LES OBRES REALITZADES DURANT ELS DARRERS DOS ANYS AL TALLER ART PRINT RESIDENCE, D’ARENYS DE MUNT
L’EXPOSICIÓ COMPTARÀ AMB MÉS DE 120 GRAVATS DE 48 ARTISTES DE 20 PAÏSOS D’ARREU DEL MÓN
 
 

L’exposició ART PRINT RESIDENCE AL MÓN podrà visitar-se des del 21 de gener fins al 21 de febrer a l’Ateneu de la Fundació Iluro, La Riera 92 de Mataró. En el marc de l’exposició estan previstes diferents activitats com un taller d’estampació amb figures de fusta, o visites explicatives de les diferents tècniques emprades. 
 
 
L’exposició s’inaugura el dijous dia 21 de gener a l’Ateneu de la Fundació Iluro, amb una mostra de gravats resultat de l’esforç continuat, professional, de qualitat, exigent, innovador i d’investigació d’en Jordi Rosés i la Clàudia Lloret.


Per a l’ocasió s’han seleccionat més de 120 gravats que s’han realitzat al taller en els darrers dos anys, de 48 artistes que provenen de 20 països d’arreu del món, des d’Austràlia, Nova Zelanda o Estats Units, passant per Sud-àfrica, i molts del països d’Europa, a més d’una selecció d’artistes de Catalunya. Entre les obres exposades es produeixen diàlegs segons la forma que tenen d’expressar-se els artistes en cultures diverses. 


INAUGURACIÓ: Dijous 21 de gener a les 19,30h
TALLER D'ESTAMPACIÓ DE FIGURES DE FUSTA: Dissabte 13 de febrer de 18 a 20h.
 
Ariadna Abadal
Residents Coordinator
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada