Cercar en aquest blog

dissabte, 2 de gener del 2016

Arts visuals gironines

 
dibuixos claudi












Rebo el llistat de nOvetats de 'ajuntament de girona, via manel bielsa, en àmbit d'Arts visuals, i el publico immediatament, en clau de post, perquè facis els teus propis plans, si et plau algun apartat d'aquesta amplia proposta cultural




 
MATRÍCULA OBERTA!
Recursos plàstics per al dissenyador 
del 12 de gener al 15 de març
Descobreix el món del disseny a partir del treball manual, el collage, l’encunyació, la maqueta, la tipografia, el color i el dibuix. Són eines indispensables per desenvolupar creativament les idees i esbrinar el potencial expressiu i plàstic dels materials. 



MATRÍCULA OBERTA!
del 12 de gener al 15 de març
Aquest monogràfic s’orienta a aquelles persones que no han utilitzat mai el programa, per tant es treballaran aspectes bàsics de l’edició de documents amb la combinació de texts, imatges, dibuixos, etc. 



MATRÍCULA OBERTA!
del 14 de gener al 17 de març
Aquest monogràfic té com a objectiu que les persones que hi participin puguin adquirir uns coneixements bàsics de com treballar amb vidre fos. Aprendrem com manipular el vidre d’ampolla utilitzant diferents temperatures de fusió, i transformar-la en una joia, un objecte decoratiu o en un de funcional. 



matrícula oberta!
DEL 16 AL 30 DE GENER
Curs adreçat al professorat de secundària i batxillerat  que té per objectiu proporcionar unes nocions bàsiques entorn de les pràctiques contemporànies per tal d'examinar els nous llenguatges artístics des d'una mirada oberta i flexible. 30 places. 25€




HORARI: DE 10.30 A 13 I DE 16.30 A 19H de dilluns a divendres. dissabtes de 16.30 A 19H
La Volta són quatre establiments de la plaça de l'Assumpció que acullen diverses propostes vinculades amb la creació artística i artesanal amb format de galeria, botiga i tallers, oberts al públic.



EXPOSICIÓ
fiNS aL 31 DE GENER 
L’exposició travessa cronològicament l’obra d’ORLAN des dels anys setanta fins a l’actualitat i presenta, de forma inèdita, exclusivament obra digital, vídeos, 3D, realitat augmentada i videojocs. Utilitza l'etiqueta #ORLANaGirona per explicar-nos la teva experiència.



MATRÍCULA OBERTA!
fins al 31 de gener
El vestíbul de l'Auditori acull una mostra d'escultures de Josep Martí-Sabé com a homenatge a l'escultor de Sant Coloma de Farners en el centenari del seu naixament.


 EMA



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada