Cercar en aquest blog

dimarts, 26 de gener del 2016

Azadeh Khajeh Nasiri en exposició a Lleida

dibuixos claudi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El proper dissabte a 30 de gener, a les 8 de la tarda, us esperem a la inauguració de l'artista iraniana AZADEH KHAJEH NASIRI que té com a títol:

AZADEH 
 
 
Recullo el contingut del correu que m'ha enviat la Roser Xandri Calafell en relació a l'exposició que l'Azadeh inaugura dissabte que ve a la Galeria Espai Cavallers de Lleida que ella dirigeix.
L' Azadeh,  que actualment viu a Lleida, és una pintora i gravadora multidisciplinar i pertany a una brillant generació de joves talents iranians.  Aquesta reconeguda artista a l’Iran, ens presenta a Lleida una selecció de les seves obres més recents. 
 
 
Obra inèdita i mai  exposada  a fora del seu país d'origen. Per a aquesta ocasió especial, l’artista persa, presenta l’obra "Holocaust" (censurada al seu país), i anirà acompanyada d’una instal·lació per completar completa l’espectre conceptual de l’obra esmentada, així com una selecció d’altres peces. 
 
obra azadeh
 
Olis i acrílics amb una gran profunditat i riquesa tant en el fons com en la forma en què l'Azadeh ens explica històries del seu món més personal en què s'aprecia tan un gran domini de la tècnica en els trets figuratius així com una gran força expressiva dels elements i en tot allò que ens vol transmetre. L’obra d’Azadeh no s’explica, cal descobrir-la i que no deixa indiferent l’espectador.
 
obra azadeh
 
Galeria Espai Cavallers
Telèfon 629033150
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada