Cercar en aquest blog

dijous, 21 de gener del 2016

El Misteri dels públics

dibuixos claudi
Experimentem amb l'art m'envia correu, el contingut del qual adjunto integrament, amb informació sobre una próxima jornada de treball a l'entorn dels públics en les arts visuals.




El proper dijous 4 de febrer, se celebrarà la jornada El Misteri dels públics.Trobada d'educació, mediació i treball amb públics en les arts visuals, conceptualitzada per Experimentem amb l'art i organitzada per l'Àrea de Públics amb el Servei de Desenvolupament Empresarial SDE de l'Institut Català de les Empreses Culturals, a l'Auditori del MACBA.


Molts processos artístics i educatius exploren les nombroses potencialitats de la relació amb l'altre. Reflexionar entorn de si el sistema de les arts necessita relacionar-se amb la ciutadania, pot obrir un debat incòmode i alhora decisiu per repensar quin paper exerceixen les institucions culturals en l'àmbit de l'art, la mediació i l'educació. Aquesta responsabilitat es presenta més compartida entre la institució, l'artista i l'educador, i s'expandeix als diversos públics, en el moment que reclamem a la institució que reformuli les seves competències.

 
El misteri dels públics. Encontre d'educació, mediació i treball amb públics en les arts visuals va més enllà dels casos de bones pràctiques de gestió de públics presentats a la Panera l'octubre de 2013. Experimentem amb l'Art planteja les potencialitats de la relació del sistema de les arts amb l'altre. El treball de mediació i educació brinda compartir la responsabilitat entre institució, artista i educador, i també amb els públics.


Podeu consultar el programa de la jornada aquí

 
Així, doncs, desitgem que sigui del vostre interès i que us doneu d'alta a l'SDE, si encara no en sou usuaris, per tal de poder fer la inscripció. Només cal fer el clic a l'enllaç següent: http://bit.ly/1ODP8i4.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada