Cercar en aquest blog

divendres, 22 de gener del 2016

Llindars en el punt immòbil del món que gira

dibuixos claudi
Avui, a les 20:30h., s'inaugura, a Can  Manyé d'Alella, l’exposició “Llindars en el punt immòbil del món que gira” de l’artista Jordi Fulla, i jo publico la notícia alhora que recullo una mica més d'nformació de l'event.



Us hi heu fixat mai en aquelles construccions de pedra seca que molt sovint us trobeu en certes zones de Catalunya, construccions que servien per a raserar els animals, refugi de pastors o espai per a deixar les eines? I us hi heu fixat també que hi ha de molts tipus, amb formes circular, quadrades o amb sostre? I no us resulten fascinants, com barraques enmig del no res i sense portes?

L’exposició ‘Llindars en el punt immòbil del món que gira’  ofereix una visió contemporània vers una tipologia d’aquest tipus de construccions funcionals que s’estenen al llarg de la Mediterrània, com uns  “mòduls bàsics de resguard, arquitectures ancestrals que han anat  expandint el coneixement des de l’antiguitat”, en paraules de l’autor, l’artista Jordi Fulla.


La present proposta expositiva s’aboca, un cop més al món d’un creador que reflexiona en la poètica del buit i la necessitat de l’home contemporani de reprendre la relació esquinçada amb la natura, una actitud contemplativa despullada de tot artifici. Les seves obres de pinzellades personalísimes i plenes de detall, s’assemblen de lluny a autèntiques impressions fotogràfiques…


 Fins al 14 de febrer! 


 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada